OVER ONS

Ik ben Jeroen Pernot en ik heb twee prachtige kereltjes Boris (2011) en Bruno (2014). Ik ben eigenaar van TO BE Kinderopvang en KDV Online, twee bedrijven die zich volledig richten op de kinderopvangbranche.

KDV Online is een bureau dat websites ontwikkeld specifiek voor de kinderopvangbranche. In 2015 benaderde een klant van KDV Online (dank je wel Anton) zich met de vraag of wij een bruto-netto module konden ontwikkelen. Natuurlijk zijn wij deze voor hem gaan ontwikkelen en momenteel draait deze module bij ca. 50 klanten. In de afgelopen vijf jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen en de complexiteit van rekentools voor de kinderopvangbranche.

Prijsverhoging

In het najaar van 2018 hoorde ik veel van mijn klanten klagen over de enorme prijsstijging (7% tot 20%) die ze moesten doorvoeren. Dat is toch niet te verkopen aan de bestaande klanten? Naast de verhoging van de kinderopvangtoeslag uurprijs zag ik echter ook grote verschillen in de kinderopvangtoeslagtabel Ik vertelde mijn klanten dat het wel mee zal gaan vallen. maar ja hoe communiceer je dit aan je klanten?

NETTO BIJDRAGE

Vanaf het najaar van 2018 bestaat NETTO BIJDRAGE. Een makkelijk systeem waarmee je jouw bestaande klanten kan voorlichten over de NETTO consequenties van je prijsstijging. In 2020 zullen we daarnaast ook nog een tool lanceren waarmee je potentiële klanten goed kan informeren over de NETTO KOSTEN van jouw kinderopvangorganisatie.

Dus probeer onze DEMO of bestel direct NETTO BIJDRAGE. Je krijgt meteen toegang tot de modules. Heb je vragen? Stel ze per telefoon, chat, of per mail.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Pernot

Jeroen Pernot
Jeroen PernotEigenaar